ACTUALITAT

La redacció d’estudiants, en marxa

L’Escola Pia Santa Anna té una nova publicació redactada i dirigida per estudiants. Es diu Epia Santa Anna Report i vol convertir-se en un mitjà de comunicació i d’opinió dels alumnes de tots els cursos.

Els alumnes de 4t d’ESO de l’optativa de periodisme juntament amb Junior Report crean un diari digital informatiu que influeix a tota l’escola. Aquest projecte, el qual també hi dona suport La Vanguardia, està pensat per tenir una continuïtat setmanal durant el curs escolar. 

Els joves periodistes s’han format durant un parell de dies amb en Francesc Castanyer, redactor professional, que els ha ensenyat i explicat com escriure el diari Epia Santa Anna Junior Report. A més a més, han pactat les seccions que podrien ser més interessants com ara actualitat, esports o art i moda.

L’objectiu principal del diari és mantenir informat a l’entorn del centre de totes les novetats, projectes i activitats que es duen a terme, a banda de tenir un espai comú per a tota la comunitat d’alumnes, de famílies, de l’AMPA i dels treballadors.

Comentaris tancats.