ACTUALITAT, ESCOLA

Professionals de diferents sectors visiten als alumnes de batxillerat

Al final dels estudis postobligatoris, els alumnes han de prendre una decisió important sobre el seu futur acadèmic i professional.

A vegades veiem nois i noies que es deixen enlluernar per les professions que apareixen en pel·lícules o serials que estan de moda i, és per aquest motiu, que el paper orientador i d’acompanyament en la presa de decisions és decidiu per descobrir els interessos personals i valorar les capacitats i límits de cada persona.

Des de l’escola s’organitza i es treballa l’orientació acadèmica per mitjà de diverses activitats al llarg de l’etapa d’ESO i Batxillerat. Aquesta tasca s’ha de fer de manera conjunta amb les famílies.

Per aquest motiu, el passat dia 6 de febrer va tenir lloc la Jornada dels Professionals ens visiten. Pares i mares que estan en actiu en el món laboral van venir a l’escola a explicar les seves professions als alumnes de 2n de batxillerat.

Va ser una jornada molt profitosa per als nois i noies de la nostra escola i una gran oportunitat de treball cooperatiu entre l’escola i les famílies.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.