ACTUALITAT

Els alumnes de biologia i geologia visiten l’Expominer

Els alumnes de l’optativa de Biologia i Geologia de 4t d’ESO han visitat el Mineral-Expo al saló anual de la Fira de Barcelona. L’objectiu de la sortida era veure diferents minerals i fòssils que provenen d’arreu del món, com ara de Turquia, Índia, Xina, Polònia, Brasil o Marroc. 

Tot i la quantitat de gent que hi havia a l’espai firal, els estudiants han pogut veure fòssils de diferents mides, començant per un dinosaure, passant per un crani de cocodril de l’edat del Miocè o acabant per una dentadura fossilitzada d’un tauró Megalodón de fa 20 milions d’anys. 

Poder accedir a aquesta exposició dóna l’oportunitat als alumnes de veure fòssils d’altres parts del món, ja que al Museu de Barcelona es poden trobar tots aquells de la nostra regió. Per aquest motiu, asseguren que ha estat una experiència increïble veure exemplars tan exòtics.

Al Mineral-Expo no només hi havia estudiants i experts en fòssils, sinó que també va ser-hi present un gruix important de persones que buscaven pedres precioses per crear les seves pròpies joies, com ara els alumnes de l’Escola de Gemmologia de Barcelona. De fet, els minerals que estaven a la venda tenien preus molt assequibles.


Comentaris tancats.