Menjador

Escola Pia amb el mètode Naos

Amb l’objectiu de garantir una dieta sana i equilibrada que a la vegada agradi els alumnes, Escola Pia opta pel mètode Naos un any més. Aquest menú es basa en la reducció de consum de sal i d’hidrats. 

Amb aquest mètode l’escola col·labora en la disminució de l’obesitat infantil, i així acabar també amb els riscos que comporta aquest excés de pes, com ara la diabetis, la hipertensió arterial, patir ictus o un infart. Es tracta de seleccionar diferents aliments i intentar aconseguir una dieta diària amb una quantitat de sal que no accedeixi la necessària.

És una estratègia per millorar els hàbits alimentaris que l’institució duu a terme fa molts anys. Durant aquest temps s’ha notat una gran millora, i és que l’escola es preocupa molt per la salut dels seus alumnes i procura que hi hagi varietat i diversitat en els seus plats, sense oblidar que ha de ser un menú rendible.


 Dues alumnes menjant crema de carbassa

Comentaris tancats.