ACTUALITAT

4th of ESO goes to London

Els alumnes de 4t d’ESO van passar 5 dies a Londres la passada setmana de l’11 de març. Els alumnes van visitar els llocs més emblemàtics de la ciutat. També van estar a les ciutats de Brighton i a Greenwich, on es troba el famós meridià.

El primer dia van visitar Brighton, on no van poder anar als penya-segats pel mal temps. El següent dia van anar al British Museum, Camden Town i Covent Garden. Dimecres van fer un passeig per la zona del Tower Bridge fins a Saint Paul’s Cathedral, després van anar a Oxford Street, Hyde Park i el Natural History Museum. El penúltim dia el van passar a Leicester Square, Chinatown, Piccadilly Circus… Divendres van passar el matí a Greenwich i després van marxar.

Durant aquests dies els alumnes van estar convivint amb famílies, als afores de Londres. A casa sopaven, dormien i esmorzaven, després les famílies preparaven el dinar perquè se’l poguessin endur.

Es mostra IMG_6515.jpg.

Ha sigut un viatge que ha agradat molt als alumnes, ha estat una experiència genial i esperem que l’escola continuï organitzant aquest viatge!

Comentaris tancats.