Art i Moda, Sin categoría

El gran projecte solidari, 1.000 caps

L’escola participa enguany en un projecte solidari que té com a objectiu ajudar a la gent amb problemes psiquiàtrics. La idea consisteix a construir 300 caps a partir d’ampolles de plàstic que, a la vegada, formaran un cap molt gran.

Aquest projecte ha estat creat per una entitat que ajuda els malalts mentals, Alterarte, i per l’artista Marcel·lí Antúnez. Pel que fa a la col·laboració del centre, seran els alumnes de l’optativa de volum del 1r de Batxillerat artístic els que crearan aquests caps. 

Els alumnes de Volum treballant en el projecte.
Un projecte de cap format amb ampolles de plàstic. 

La proposta artística començarà a ser visible el dimarts 13 de Novembre, ja que hi haurà una exposició de dibuixos de gent amb problemes psiquiàtrics a la presó “La Model” de Barcelona. Més tard, al Febrer, el gran cap ja serà exposat a l’hospital de Mataró i, finalment, aquest serà cremat com a símbol d’allunyar les males vibracions a la festa de Sant Joan.

A l’escola, per aconseguir recol·lectar el màxim d’ampolles de plàstic, van posar un cartell demanant que qui pogués, col·laborés. Gràcies a tot l’alumnat de Santa Anna, els alumnes de Batxillerat ja han començat a crear els seus caps.

Recol·lecta d’ampolles de plàstic. 
Caps creats pels alumnes de Volum de Batxillerat. 
Etiquetes: ,

Un comentari

  1. Estic molt orgullós de tu, petita!